Stål skab som værkstedsskab Værkstedsvogn Kompakt værktøjsskab med panel Væghængt værktøjsskab til værksted

Tilbehør til værktøjsskab

Værktøjsskab til industri, erhverv og produktion

Et værktøjsskab fås i mange udgaver, som passer til forskellige behov på værkstedet. En værkstedsvogn er ideel til at transportere mellem arbejdsstationer på værkstedet. Selvom værkstedsvognen er flytbar, er konstruktionen stadig stabil.

En yndet favorit er et klassisk stålskab, som fås med låsbart håndtag. Derudover er det også muligt at vælge værktøjsskab med udtagelige paneler til værktøjsophæng. Hvis pladsen er trang og der er brug for opbevaringsplads på værkstedet, så er et væghængt værktøjsskab en oplagt mulighed.

Under tilbehør til værktøjsskab findes hjul til værkstedsvogn og hylder til værktøjsskab.

God orden på værkstedet er med til at effektivisere arbejdsgangen på værkstedet. Mistes værktøj kan det ende med at være dyrt at anskaffe sig værktøjet igen. Derfor er det en god ide at anskaffe et skab til værkstedet, så værktøjet altid har en plads.

 

Værktøjsskab i professionel kvalitet

Kendetegnene for alle vores skabe er, at de er udført i den bedste kvalitet, der kan klare hverdagen på et værksted. Med et robust og slidstærkt værktøjsskab kan værktøjet opbevares sikkert og forsvarligt. Hvert værktøj får sin plads, og det uoverskuelige rod i værktøjskassen kan afskaffes en gang for alle. Derudover er det er praktisk med et helsvejset værktøjsskab, som er klar til brug ved modtagelsen.

Selv detaljerne på værktøjsskabene er gennemtænkte. Værkstedsvogn SB-3 er udstyret med premium hjul som gør, at vognen ubesværet kan rulle, på trods af store belastninger. Værktøjspanelet på værkstedsvogn SB-2 er justerbart i højden, som giver mulighed for at tilpasse vognen til egne behov.

 

Opbevaringsskabe til alle slags værksteder

Er der behov for at opbevare en stor mængde værktøj, som samtidig skal aflåses, så er værktøjsskab med 3 udtagelige paneler et godt valg. De udtrækkelige paneler giver et godt overblik over værktøjet.

Ønskes et kompakt værktøjsskab er det værd at se nærmere på udtræksreol X-1000, som har et ophængningsareal på ca. 14 m2. Ophængning af værktøj kan både ske på bagstykket og gavlene. Derudover er det muligt at montere flere paneler.

Få hjælp og vejledning til valg af værktøjsskab

Er der tvivl om, hvilket skab, der passer bedst til værkstedet, så kontakt os for at få den rette vejledning. Vi har stor erfaring med indretning af værksted til alle typer virksomheder. Derfor hjælper vi gerne med at finde den rette løsning til jer.

Husk at tilkøbe værktøjsophæng til dit værktøjsskab, så du med det samme kan få organiseret værktøjet i skabet.

 • Udtræksreol X-1000

  kr. 24.691,00 Ekskl. moms

  En reol i kompakt design, der gør god brug af pladsen og har et ophængningsareal på ca. 14 m2. Udstyret med 2 udskiftelige rammer eksl. Paneler. Rammerne monteres et hvilket ...

  En reol i kompakt design, der gør god brug af pladsen og har et ophængningsareal på ca. 14 m2. Udstyret med 2 udskiftelige rammer eksl. Paneler. Rammerne monteres et hvilket som helst sted i siden og glider på en 3 mm plade. Flere rammer kan installeres. Rammerne, bagstykkerne og gavlerne er tilpasset panel type XB-2 varenr. X101101. Maksimal belastning pr. ramme: 100 kg. Ophængning af værktøj på gavler og bagsiden er muligt på ydersiden. Ophængning på rammerne er muligt på begge sider.
 • Et kompakt værktøjsskab der monteres på væggen. Vinklet tag og visualisering af værktøj. Værktøjsskab til væg, model X-103V, er perfereret på ...

  Et kompakt værktøjsskab der monteres på væggen. Vinklet tag og visualisering af værktøj. Værktøjsskab til væg, model X-103V, er perfereret på døren, siderne og bagsiden, hvilket giver gode ophængningsmuligheder for værktøj. Bredde: 900 mm Højde: 1000/924 mm Dybde: 215 mm
 • Skabet er som standard udstyret med 3 stk. udvidelige paneler, der hænger på tunge ekspansionsbeslag af høj kvalitet. Hver skærm kan belastes med 150 kg. Låsbart håndtag ...

  Skabet er som standard udstyret med 3 stk. udvidelige paneler, der hænger på tunge ekspansionsbeslag af høj kvalitet. Hver skærm kan belastes med 150 kg. Låsbart håndtag er inkluderet ved købet af X-102B skabet. Mulighed for montering af op til 7 rammer.
 • Hylde til værktøjsskab X-50

  kr. 414,00 Ekskl. moms

  Hylde til værktøjsskab X-50. Hylden er velegnet til opbevaring af spraydåser.

  Hylde til værktøjsskab X-50. Hylden er velegnet til opbevaring af spraydåser.
 • Hylde til værktøjsskab X-103

  kr. 520,00 Ekskl. moms

  Model XA Hylde til X-103 værktøjsskabet. Inklusiv konsoller. Længde: 900 mm Bredde: 320 mm

  Model XA Hylde til X-103 værktøjsskabet. Inklusiv konsoller. Længde: 900 mm Bredde: 320 mm
 • Værktøjsskab til væg X-103

  kr. 6.670,00 Ekskl. moms

  X-103 byder på mange muligheder til ophængning af værktøj. Skabet er konstrueret i en perfereret plade, inklusiv indersiden på dørene. Højde: 928 mm ...

  X-103 byder på mange muligheder til ophængning af værktøj. Skabet er konstrueret i en perfereret plade, inklusiv indersiden på dørene. Højde: 928 mm Bredde: 906 mm Dybde: 400 mm
 • Hylde til værktøjsskab X-102

  kr. 732,00 Ekskl. moms

  Model XA-102. Hylde til X-102 værktøjsskabet. Inklusiv konsoller.

  Model XA-102. Hylde til X-102 værktøjsskabet. Inklusiv konsoller.
 • Værktøjsskab X-102

  kr. 14.835,00 Ekskl. moms

  Fuldsvejset. Robust værktøjskabinet ideelt til værktøj der skal være aflåst. Skabet kan bruges til indvendig såvel som udvendig værktøjsophæng. Skabet ...

  Fuldsvejset. Robust værktøjskabinet ideelt til værktøj der skal være aflåst. Skabet kan bruges til indvendig såvel som udvendig værktøjsophæng. Skabet er lavet af en 2mm tyk plade, som tåler meget tung belastning. Låsbart håndtag er inkluderet ved købet af X-102 skabet.
 • Værkstedsvogn SB-3

  kr. 10.994,00 Ekskl. moms

  Premium hjul med 160mm diameter, som gør det muligt for vognen at rulle let på trods af store belastninger. Vognen er udstyret med en fast hylde. Robust, men nem ...

  Premium hjul med 160mm diameter, som gør det muligt for vognen at rulle let på trods af store belastninger. Vognen er udstyret med en fast hylde. Robust, men nem at håndtere. Rørhåndtag og kuglelejer. Leveres med: 2x svinghjul med bremse, 2x faste gummihjul.
 • Værkstedsvogn SB-2

  kr. 6.893,00 Ekskl. moms

  Praktisk værkstedsvogn, ideal til brug på et værksted. Stabil konstruktion og nem at transportere. 2 paneler af typen XB-2 som standard. Leveres med: 2x svinghjul med bremse, 2x faste ...

  Praktisk værkstedsvogn, ideal til brug på et værksted. Stabil konstruktion og nem at transportere. 2 paneler af typen XB-2 som standard. Leveres med: 2x svinghjul med bremse, 2x faste gummihjul (hjuldiameter 125mm), Panelet er justerbart i højden.
 • Værkstedsvogn SA-2

  kr. 8.366,00 Ekskl. moms

  Robust og kraftig værkstedsvogn med stort ophængingsareal, ca. 3m² i standardopsætningen. 1660 mm i højden, 1000 mm i bredden og 520 mm i dybden mellem hjulene.

  Robust og kraftig værkstedsvogn med stort ophængingsareal, ca. 3m² i standardopsætningen. 1660 mm i højden, 1000 mm i bredden og 520 mm i dybden mellem hjulene.

Titel

Go to Top