Værktøj ophæng

        

  Bor holder til værksted indretning   Multiholder til værktøj Justerbar holder til værktøj

Professionelt værktøj ophæng

Det rigtige værktøj ophæng er det grundlæggende element i et velfungerende værksted. Værktøj ophæng er med til at skabe overblik og overskud i hverdagen. Når alt værktøj har sin egen plads, er det nemmere at gå til arbejdsopgaverne. Ofte bliver værktøjet væk i en værktøjskasse og ikke mindst blandet sammen. Derfor er det mere overskueligt at få synliggjort værktøjet med de optimale ophæng. Derved er det også nemmere at dele værktøj op i kategorier, som er med til at lette arbejdsprocessen. Ofte står man og mangler det værktøj, som er nummeret større eller mindre. Med en fast plads undgås det at bruge unødvendig tid på at finde det manglende stykke værktøj.

Stort udvalg af ophæng til værksted

Mindre værktøj som svensknøgle, fil eller skruetrækker er velegnet til ophæng på enkeltkrog. En dobbeltkrog er ofte mere brugbar til større værktøj som hammer, økse eller sav. Nogle slags værktøj kræver en special holder. Her kan der være tale om en vinkelsliber holder eller holder for sikkerhedshjelm. Til mange slags værktøj findes der flere forskellige løse toppe, herunder bor og topnøgler. Ofte små dele, som har nemt ved at blive væk. Her kan det være en stor hjælp med bor holder eller holder til topnøgleindsats. Så er det nemmere at sikre alle delene kommer på rette plads igen.

En klar favorit blandt værktøj ophæng er justerbar holder, som kan bruges til flere forskellige typer værktøj og tykkelser. Et andet alsidigt ophæng er multi holder, som kan være fleksible fastspændingsstropper i naturgummi eller værktøjsholder med forskellige rumstørrelser.

 

Få hjælp til det rette værktøj ophæng

Nogle arbejdsredskaber på værkstedet er nemmere at opbevare på en hylde. Til panelvægge er det muligt at påsætte hylder, som anvendes sammen med tilhørende konsol holder. Her er det muligt at placere hylden plant eller skråt. Hylder kan være velegnet til mindre plastkasser for opbevaring af bolte og møtrikker.

Værktøj ophæng findes i mange former og størrelser. Hvis du er i tvivl om, hvilken form for ophæng, der passer bedst til dit behov, så kontakt os gerne. Vi sidder klar til at hjælpe med på tlf. 46 18 69 69 eller mail [email protected]. Vi har stor erfaring med at indrette værksted til erhvervslivet, og kender derfor til de bedste professionelle løsninger.

Titel

Go to Top