Stål skab som værkstedsskab Værkstedsvogn Kompakt værktøjsskab med panel Væghængt værktøjsskab til værksted

Tilbehør til værktøjsskab

Værktøjsskab til industri, erhverv og produktion

Et værktøjsskab fås i mange udgaver, som passer til forskellige behov på værkstedet. En værkstedsvogn er ideel til at transportere mellem arbejdsstationer på værkstedet. Selvom værkstedsvognen er flytbar, er konstruktionen stadig stabil.

En yndet favorit er et klassisk stålskab, som fås med låsbart håndtag. Derudover er det også muligt at vælge værktøjsskab med udtagelige paneler til værktøjsophæng. Hvis pladsen er trang og der er brug for opbevaringsplads på værkstedet, så er et væghængt værktøjsskab en oplagt mulighed.

Under tilbehør til værktøjsskab findes hjul til værkstedsvogn og hylder til værktøjsskab.

God orden på værkstedet er med til at effektivisere arbejdsgangen på værkstedet. Mistes værktøj kan det ende med at være dyrt at anskaffe sig værktøjet igen. Derfor er det en god ide at anskaffe et skab til værkstedet, så værktøjet altid har en plads.

 

Værktøjsskab i professionel kvalitet

Kendetegnene for alle vores skabe er, at de er udført i den bedste kvalitet, der kan klare hverdagen på et værksted. Med et robust og slidstærkt værktøjsskab kan værktøjet opbevares sikkert og forsvarligt. Hvert værktøj får sin plads, og det uoverskuelige rod i værktøjskassen kan afskaffes en gang for alle. Derudover er det er praktisk med et helsvejset værktøjsskab, som er klar til brug ved modtagelsen.

Selv detaljerne på værktøjsskabene er gennemtænkte. Værkstedsvogn SB-3 er udstyret med premium hjul som gør, at vognen ubesværet kan rulle, på trods af store belastninger. Værktøjspanelet på værkstedsvogn SB-2 er justerbart i højden, som giver mulighed for at tilpasse vognen til egne behov.

 

Opbevaringsskabe til alle slags værksteder

Er der behov for at opbevare en stor mængde værktøj, som samtidig skal aflåses, så er værktøjsskab med 3 udtagelige paneler et godt valg. De udtrækkelige paneler giver et godt overblik over værktøjet.

Ønskes et kompakt værktøjsskab er det værd at se nærmere på udtræksreol X-1000, som har et ophængningsareal på ca. 14 m2. Ophængning af værktøj kan både ske på bagstykket og gavlene. Derudover er det muligt at montere flere paneler.

Få hjælp og vejledning til valg af værktøjsskab

Er der tvivl om, hvilket skab, der passer bedst til værkstedet, så kontakt os for at få den rette vejledning. Vi har stor erfaring med indretning af værksted til alle typer virksomheder. Derfor hjælper vi gerne med at finde den rette løsning til jer.

Husk at tilkøbe værktøjsophæng til dit værktøjsskab, så du med det samme kan få organiseret værktøjet i skabet.

Titel

Go to Top