VÆRKTØJSOPHÆNG TIL OPBEVARING OG HÅNDTERING AF DIT VÆRKTØJ

​Er du på udkig efter en seriøs leverandør af værktøjsophæng? Thanex i Køge er forhandler af X-ponent værktøjsophæng, som har et af Europas bredeste produktprogrammer for opbevaring af værktøj.

Vi tilbyder en bred vifte værktøjsophæng, hvor kvaliteten er i top, så de holder i rigtig mange år. Da vi har mere end 40 års erfaring med salg og service heraf, ved vi, hvad der fungerer og holder bedst. Du kan derfor altid rådføre dig med nogle af vores eksperter, således at du får den mest hensigtsmæssige løsning til dine behov.

Det er forskelligt, hvad virksomheder har af ønsker, hvorfor vi kan skræddersy det helt unikt efter eget valg. Vi leverer og monterer, så det virker, når vi går igen. Du skal dermed ikke foretage dig noget som helst.

PROFESSIONELT SYSTEM TIL OPBEVARING AF VÆRKTØJ

X-ponent er det naturlige produkt for dem, der stiller høje krav til produkter for håndtering og opbevaring af værktøj samt tilbehør. X-ponent produktet har i årtier været udviklet med kundernes krav i centrum.​

Systemet består blandt andet af:​​​​

  • Værktøjspaneler
  • Vogne
  • Skabe
  • Skærm- og akustikvægge​​​​
  • Arbejdsbænke
  • Vægskinner
  • Ophængssystem
  • Og meget mere.​

Alt dette for at skabe overblik, orden og dermed spare tid på værkstedet eller i lagerhallen.

Tag et kig på kataloget til højre, hvor du kan finde hele det brede sortiment af X-ponents varer, som vi tilbyder. 

​Gode løsninger hænger ikke på træerne

Mangler du nye værktøjsophæng, eller er det første gang, du skal ud at investere, kan du lige så godt gøre det rigtigt første gang. Alle vores løsninger bliver produceret af nogle af de bedste materialer på markedet, hvilket sikrer dig en lang holdbarhed og robusthed, som er nødvendig, når der er at tale om tunge værktøjer.

Vil du gerne vide mere om de individuelle løsninger, kommer vi gerne ud til dig og ser nærmere på et muligt setup, som er brugbart og funktionelt. Vælg os som leverandør, hvis kvalitet og kompetencer gerne må gå hånd i hånd. Vi er her for at hjælpe og vil gerne give et prisoverslag på netop din opgave.

​KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ VÆRKTØJSOPHÆNG

Er du interesseret i at høre mere om vores udvalg af værktøjsophæng, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, må du endelig kontakte os.

Vi har mere end 40 års erfaring og hjælper dermed også gerne med at tilbyde den rette rådgivning, så du kan få den helt rigtige løsning, der lever op til dine krav og behov.

Du kan enten ringe til os på telefon 46 18 69 69, eller du kan skrive til vores e-mail info@thanex.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage inden for kort tid.​​

​Shop værktøjsophæng på vores webshop eller se det udvidede katalog herunder, som inkluderer varer, der kan bestilles hjem ved ordrer.

Udfyld formularen og HØR HVAD VI KAN TILBYDE!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Thanex A/S
​CVR: ​20135891

Kontakt

Telefon: ​46 18 69 69​
E-mail: info@thanex.dk​