Værkstedsindretning med 40 års erfaring

Søger du professionel hjælp til værkstedsindretning? Så kan vi hos Thanex i Køge hjælpe dig. Vi har mere end 40 års erfaring inden for indretning af værksteder og lagre og leverer produkter af allerhøjeste kvalitet.

Pallereoler er vores mest anvendte løsning, som sikrer optimal lagerindretning og pladsoptimering.Vi tilbyder værktøjsophæng fra X-Ponent, som har et af Europas absolut bedste produkter til opbevaring af værktøj.

Derudover leverer vi også en lang række af forskellige værktøjsskabe, der lever op til kravene om sikkerhed, overskuelighed og skånsom opbevaring af dyrt værktøj på værkstedet eller på lageret. Sidst men ikke mindst tilbyder vi også gittervægge, som kan bruges til blandt andet rumdeling og -afskærmning samt skabe mere lagerrum.

Sikkerhed og kvalitet i højsædet

​Når det drejer sig om værktøj, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Det gør vi i øvrigt aldrig. Men vi ved, hvilke hensyn der skal tages, således at sikkerheden er i top, og dit værktøj kan låses af og er godt gemt for uvedkommende. Vi tilbyder massevis af forskelligartede indretninger, som gør, at du får mere plads og altid har dit værktøj lige ved hånden. Når der er struktur på, giver det et bedre overblik, og du har nemmere ved at udføre dit arbejde optimalt.

Vi kan skræddersy værkstedsindretning til dine behov og tilbyder naturligvis at montere og installere det hele for dig. Så skal du ikke selv røre en finger, og du er sikker på, at alt er, som det skal være. Om du har en stor eller lille virksomhed, er ikke afgørende, eftersom vi har samme indstilling til alle opgaver.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Har du brug for vores professionelle ekspertise, står vi gerne til rådighed med at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, der passer til dine behov.

Det gælder om at finde den mest optimale løsning til værkstedsindretning, og det har vi stor erfaring med.

Den rette løsning kan have mange former og afstøbninger, hvorfor du trygt kan komme til os, hvis du vil have vores professionelle vurdering og input til, hvordan du får stablet den bedst mulige løsning sammen. Grundet vores mangeårige erfaring har vi hjulpet et væld af forskelligartede kunder frem til den løsning inden for værkstedsindretning, der giver mest mening for den enkelte.

Vi tager os altid god tid til alle vores kunder, så vi kommer hele vejen omkring og får taget alle de hensyn, der nu engang må være. Så har du brug for en tale med en kompetent specialist inden for indretning af værksteder, ser vi frem til at hjælpe dig rigtig godt på vej.


KONTAKT OS OG FÅ HJÆLP TIL VÆRKSTEDSINDRETNING

Har du nogle spørgsmål angående vores produkter, eller kunne du tænke dig at høre mere, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på værkstedsindretning.

Kontakt os enten på telefon 46 18 69 69 eller e-mail info@thanex.dk.

Udfyld formularen og HØR HVAD VI KAN TILBYDE!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Thanex A/S
​CVR: ​20135891

Kontakt

Telefon: ​46 18 69 69​
E-mail: info@thanex.dk​