​Kan du sælge indretning af lagre, produktion og værksteder? Vi søger en Area Sales Manager

​✔️ Trives du på landevejen og hos kunderne?

✔️ Er du målsøgende, initiativtagende og kvalitetsbevidst?
✔️Vil du være en del af et dynamisk team som løfter sammen?

Hvem er vi?

Thanex er en af Danmarks førende leverandører inden for lagerindretning og lagerinventar. Vi har mere end 40 års erfaring og vi lægger stor vægt på at tilbyde professionel rådgivning til vores kunder.

Hos Thanex har vi Danmarks stærkeste udvalg af produkter til indretning af lagre, produktion og værksteder. Gennem mere end 40 år har vi leveret løsninger til det danske marked, hvor vi sammen med vore kunder har sikret, at de har fået de mest rationelle, økonomiske og effektive løsninger.

Vi har sikret os eneretten til at levere kvalitetsprodukter til det danske marked fra nogle af Europas største producenter af pallereoler og lagerautomater.

Læs mere om Thanex på www.thanex.dk

Reoler er ikke bare reoler!

Reoler er ikke bare reoler! Det er totalløsninger, du sælger.

I din rolle som salgskonsulent hos Thanex er du både sælger og rådgiver. Du bruger din tid hos kunderne, hvor du agerer som specialist, og du har en rådgivende funktion, hvor du både rådgiver og vejleder dine kunder.

Du kommer ud til en bred skare af forskellige kunder, hvor du med dine kommercielle og gode kommunikationsevner skal rådgive nye kunder om fordelene ved Thanex’ markedsledende løsninger, samtidig med at du skal udvikle vores kundedatabase.

Du bliver ansvarlig for selv at drive hele salgsprocessen fra a-z. Du samarbejder med intern support, der bestrider en professionel og velfungerende kundeservicefunktion, og derudover har du løbende kontakt med underleverandører.

Med reference til direktøren hos Thanex får du som central person i salgsteamet ansvaret for at sælge Thanex’ produkter til virksomheder i dit distrikt. Vi søger derfor dig, der ønsker at bidrage til vækst og som kan styrke relationerne til vores eksisterende kunder.

Er du vores nye salgskonsulent?

Du har nogle års erfaring med salg af tekniske løsninger. Det er afgørende, at du kender og er vant til selv at drive salgsprocessen samt at du evner at tage ansvar for din egen succes med de salgsaktiviteter, der skal til. Du er disciplineret og har evnen til at strukturere din egen arbejdsdag.

Du har god teknisk indsigt og formår at sætte dig ind i vores produkter og løsninger, men det vigtigste er, at du har energien, lysten og evnerne til at sælge vores løsninger. Du har vindermentalitet og er vant til at arbejde selvstændigt, men sætter samtidig pris på at være en del af et godt team.

Du kommer ud til mange forskellige typer virksomheder, og det er derfor vigtigt, at du er kommunikativt stærk og kan sælge Thanex’ løsninger, uanset hvilken beslutningstager du taler med. Du kommunikerer flydende på dansk, og er god til engelsk i skrift og tale.

Du er kommercielt orienteret og har et stort salgs- og kundefokus, og derudover har du en stor interesse for salg. Du er god til at sætte dig ind i og forstå kundens arbejdsprocesser, som giver dig den fordel at du har let ved at sætte dig i kundens sted, og finde løsninger og muligheder.

Som person er du vedholdende og formår at vedligeholde og udbygge relationerne, så du er den drivende kraft i det gode og langvarige samarbejde hos kunden. Du er energisk og resultatorienteret og ønsker at bidrage positivt til væksten hos Thanex.

Vi forventer, at du er vant til at arbejde med IT, herunder også CRM-systemer.

Vi tilbyder

Hos Thanex har vi rigtigt travlt og der ligger et stort potentiale i området København/Sjælland. Vi søger derfor en kollega med et store drive, som vil dele distriktet Sjælland/København med en af vores salgskonsulenter.

Vi sørger for, at du får en grundig oplæring i virksomheden og vores mange kvalitetsprodukter. Med assistance fra Thanex kommer du hurtigt i gang med at opdyrke markedet til det fulde potentiale.

Thanex er en dynamisk virksomhed med højt til loftet. Vi lægger vægt på engagement og en god og humoristisk tone på kontoret.

Interesseret?

Er du interesseret, skal du søge stillingen her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jannie Marie Kristensen på telefon 29628565 eller mail jmk@hammerandersen.com

Udfyld formularen og HØR HVAD VI KAN TILBYDE!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Thanex A/S
​CVR: ​20135891

Kontakt

Telefon: ​46 18 69 69​
E-mail: info@thanex.dk​