Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger https://www.thanex.dk (herefter: ”hjemmesiden”), indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Sidst opdateret den 2. december 2019.

Introduktion

Thanex A/S forbeholder sig retten til at indsamle persondata om kunder og de individer, der besøger hjemmesiden og alle underdomæner ejet af Thanex A/S. Thanex A/S er B2B orienteret, hvorfor mange persondata ikke hører under den nye GDPR-lovgivning. Der bliver dog stadig indsamlet visse persondata, som kan bestå af:

Navn

Adresse

Email-adresse

Telefon nr.

Data fra sociale medier

Kulturel identitet

Lokation

Bank-informationer

IP-adresse

Cookies

Hvad er cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelige koder som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning længere nede.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Samtykke

Når du besøger hjemmesiden første gang vil du se en cookie-deklaration. Hvis du godkender samtlige typer cookies giver du os ret til at bruge alle cookies og plugins som beskrevet i cookie-deklarationen og dette dokument. Du kan slå cookie-brug fra via din browser, men dette kan betyde at hjemmesiden ikke fungerer optimalt.

Tredjeparter

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Facebook (herunder Instagram)

Google Analytics

Leadfeeder

YouTube

Vimeo

LinkedIn

Andre tredjeparter ifm. WordPress-plugins eller funktionalitet af hjemmesiden.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Cookies

Tekniske eller nødvendige cookies

Nogle cookies sikrer at hjemmesiden fungerer optimalt og at dine personlige præferencer bliver gemt. Ved at placere nødvendige cookies gør vi det nemmere at besøge hjemmesiden. På denne måde behøver du ikke at indtaste de samme informationer gentagne gange. Eksempelvis gemmes din indkøbskurv på vores webshop til når du besøger hjemmesiden igen. Disse typer cookies kan bruges uden dit samtykke.

Analysebaseret cookies

Vi bruger analysebaseret cookies for at optimere hjemmesiden for vores besøgende. Med disse cookies får vi indsigt i hvordan hjemmesiden bliver brugt. Vi spørger om samtykke, før vi bruger denne type cookies.

Reklamebaseret cookies

Vi benytter ikke reklamebaseret cookies på hjemmesiden.

Sociale medier cookies

På hjemmesiden findes knapper, der linker til vores Facebook, Instagram, LinkedIn og YouTube for at promovere vores tilstedeværelse på disse sociale medier. Disse knapper bruger kode, som er leveret af Facebook, Instagram, LinkedIn eller Instagram selv og gør brug af cookies. Disse knapper kan indeholde og analysere en række information, som gør det muligt at personliggøre de reklamer, der vises for dig.

Læs privatlivs- og persondatapolitikken fra disse sociale medier (som ofte bliver opdateret) for at læse hvad de bruger dine personlige oplysninger til via disse cookies. Dataen herved er anonymiseret så meget som muligt. Facebook, Instagram, LinkedIn og Youtube er lokaliseret i USA.

Dine rettigheder ifm. personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Du har følgende rettigheder ifm. dine personlige data:

  • Du har ret til at vide hvilke personlige oplysninger, der er behov for, hvordan de vil blive behandlet og hvor længe de vil blive opbevaret.
  • Du har ret til at få adgang til de personlige data, som vi har om dig.
  • Du har ret til at tilføje, rette, få fjernet eller blokere dine personlige data når som helst.
  • Hvis du giver os samtykke til at bearbejde dine oplysninger har du ret til at annullere dette samtykke og få fjernet dine personlige oplysninger.
  • Du har ret til at kræve al personlig data fra en part og overføre den til en anden part.
  • Du har ret til at benægte behandlingen af dine data. Vi overholder dette medmindre der er berettiget grunde til at behandle data.

Kontakt os for at gøre brug af ovenstående rettigheder. Vores kontaktoplysninger er specificeret længere nede. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

De persondata, som Thanex indsamler, lagres på en krypteret server, som kun virksomhedens ansatte har adgang til. Endvidere er det kun de ansatte, der skal have adgang til de enkelte persondata, som har adgang til netop disse data. Den indsamlede data om brugen af vores domæner deles med Google Analytics for at muliggøre analyserer af tendenser og forbedre vores service.

Periode for opbevaring

Persondata gemmes i en periode i op til 5 år i henhold til regnskabsloven og bruges bl.a. til at forbedre brugeroplevelsen på vores domæner og webshop. Typiske eksempler på dette indebærer at gøre hjemmesiden mere brugervenlig eller tilføje efterspurgte varer. I forlængelse af dette, kan e-mail bruges til at udsende et nyhedsbrev eller kontakte kunden ifm. fremtidige ordrer. Hvis email-adressen indeholder personidentificerbare data vil kunden kun blive mailet såfremt kunden aktivt har godkendt dette. IP-logging bruges til at analysere hvor ofte en person besøger Thanex’ domæner og hvorvidt de kommer tilbage. Herunder samles der oplysninger om hvilke produkter og sider kunden kigger på og hvor længe de gør det.

Det er muligt at efterspørge, at se al den indsamlede persondata. Ved sådan en efterspørgsel vil Thanex i løbet af op til 5 arbejdsdage udarbejde et datasæt til kunden. En person kan til enhver tid bede om at få slettet det persondata, som Thanex har indsamlet om personen.

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Thanex A/S

Thielgaards Alle 17

4600 Køge

Telefon: (+45) 46 18 69 69

Email: [email protected]

Fjern cookies

Sådan sletter eller blokerer du cookies

Slet cookies på Microsoft Edge

Slet cookies på Mozilla Firefox browser

Slet cookies på Google Chrome browser

Slet cookies på Safari browser

Slet cookies på Opera browser

Slet flash cookies

Slet cookies på iPad, iPhone, iPod touch

Slet cookies på Android telefoner

Men vent – måske bør du ikke slette dine cookies?

Når du sletter dine cookies, mister du værdifuld information og gør din færden på internettet unødig besværlig. Mange sletter cookies for at rydde deres søgehistorik eller skjule hvilke sider, de har besøgt, men her er det faktisk nemmere blot at skifte til Private Browsing og bevare fordelene ved cookies, der sikrer at dine præference huskes fra gang til gang.

Private browsing i Microsoft Edge (Ctrl+Shift+P)*

Private browsing i Firefox (Ctrl+Shift+P)*

Private Browsing i Safari på iPhone, iPad, or iPod touch (new tab + Private)

Private browsing i Chrome (Ctrl+Shift+N)*

Private browsing i Opera (Ctrl+Shift+N)*

*Ctrl erstattes med Cmd på en Mac.