Salgskonsulent søges til Sjælland

Kan du sælge lagerindretning? Vi søger salgskonsulent til salgsteamet på Sjælland.

Som salgskonsulent hos Thanex tilbringer du det meste af din tid hos kunderne, hvor du agerer både rådgiver og sælger. Reoler er nemlig ikke bare reoler! Det er totalløsninger, du sælger. Du er specialisten, der får en rådgivende funktion, hvor du vejleder dine kunder til den mest optimale løsning. Du kommer ud til en bred skare af kunder, og skal sælge markedsledende løsninger.

Din arbejdsdag

  • Tæt kundekontakt med nye og eksisterende kunder
  • Projektstyring af egne sager
  • I det daglige får du support fra dine kollegaer i den interne salgsafdeling

Du tilbydes

  • En spændende stilling i en dynamisk virksomhed med højt til loftet
  • Et stærkt team af dygtige kollegaer til sparring
  • En hverdag på landevejen, som aldrig er ens

Du har følgende egenskaber

  • Du er en udadvendt, energisk og vedholdende person, der både er målsøgende og initiativtagende samt har disciplinen til at strukturere din arbejdsdag.
  • Du har vindermentalitet, er kvalitetsbevidst samt sætter pris på at være en del af et godt team.
  • Du har erfaring med salg af tekniske løsninger.
  • Du er vant til selv at booke møder.

Sprogkundskaber/IT

Du er flydende i dansk og engelsk i skrift og tale. Det forventes, at du er vant til at arbejde med IT herunder også CRM-systemer.

Løn

Du får en fast løn, provision, pensionsordning, sundhedsforsikring samt bilordning.

Om Thanex

Thanex er en af Danmarks førende leverandører inden for lagerindretning og lagerinventar. Vi lægger stor vægt på at tilbyde professionel rådgivning til vores kunder.

Vores produktsortiment spænder over lagerreoler, lagerautomater og værkstedindretning. Derudover har vi egen INSTA-afdeling, som foretager reoleftersyn. Gennem mere end 45 år har vi leveret løsninger til det danske marked, hvor vi sammen med vores kunder har sikret dem de mest rationelle, økonomiske og effektive løsninger.

Vi har sikret os eneretten til at levere kvalitetsprodukter til det danske marked fra nogle af Europas største producenter af pallereoler og lagerautomater.

Læs mere om Thanex på www.thanex.dk

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV hurtigst muligt til [email protected]. Vær opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Dorthe Madsen på tlf. +45 20 16 65 03 eller mail [email protected].