Total rådgivning omkring lagerløsninger til alle brancher

Thanex

Thanex er firmaet, der hjælper jer med at nå mere på kortere tid. Hos Thanex har vi Danmarks stærkeste udvalg af produkter til indretning af lager, produktion og værksteder. Vi har udvalgt vores leverandører med omhu, så I altid kan være sikre på at få leveret en kvalitetsløsning.

Gennem mere end 40 år har vi leveret løsninger til det danske marked, hvor vi sammen med vore kunder har sikret, at de har fået de mest rationelle, økonomiske og effektive løsninger. Vi indgår altid en dialog med vores kunder for at forstå dem og deres hverdag. Det er dette, som bidrager til de mest optimale lagerløsninger.

Vores leverandører er vores samarbejdspartnere

Hos Thanex går vi op i kvalitet, hvorfor vi også kun handler med andre, der har samme høje standarder som os. Vi har eksempelvis sikret os eneretten på det danske marked til at levere kvalitetsprodukter fra nogle af Europas største producenter. Stow leverer enestående pallereoler, som sikrer dig optimal lagring af alle former for paller. Her har vi mulighed for både at levere statiske samt mobile pallereoler. I forlængelse af dette, tilbyder vi også stålreoler fra Stow. Derudover forhandler vi lagerautomater fra Hänel, som kan hjælpe med at automatisere processer.

Vi tilbyder de bedste produkter på markedet til industrielt brug.

Pallereoler

Rådgivning i øjenhøjde

Der er mange grunde til, at I skal vælge os som jeres leverandør af lagerløsninger. Vi har Danmarks stærkeste rådgivere og naturligvis de bedste produkter i rygsækken, når vi kommer ud til jer. Derudover er der ingen, der rådgiver som os. Vi tager udgangspunkt i jer og jeres dagligdag, så vi kan rådgive om måder, hvorpå I kan optimere den.

Thanex leverer samt monterer jeres nye lagerløsning. Vi står altså med jer hele vejen fra den spæde start med de første tegninger på en optimeret lagerindretning til den sidste skrue er sat i.

Det slutter ikke her, vi hjælper naturligvis med at efterse lageret – mindst én gang om året til det lovpligtige eftersyn. Derudover, hvis der sker en påkørsel af reolerne, kommer vi ud og efterser skaden og vurderer mulighederne for udbedring.

Kontakt os i dag

Vi står klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Thanex kan kontaktes på telefon 46 18 69 69 og på e-mail [email protected], så finder vi sammen en løsning til netop jeres virksomhed.