Total rådgivning omkring lagerløsning til alle brancher

Thanex

Thanex er firmaet, der hjælper dig med at nå mere på kortere tid. Kort sagt optimerer vi de langsommelige processer på lageret, så du får mere tid på hånden til de opgaver, som betyder noget. Hos Thanex har vi Danmarks stærkeste udvalg af produkter til indretning af lager, produktion og værksteder. Vi har udvalgt vores leverandører med omhu, så du altid kan være sikker på at få leveret en kvalitetsløsning fra første til sidste skrue.

Gennem mere end 40 år har vi leveret løsninger til det danske marked, hvor vi sammen med vore kunder har sikret, at de har fået de mest rationelle, økonomiske og effektive løsninger. Vi indgår altid en dialog med vores kunder for at forstå dem og deres hverdag. Det er dette, som bidrager til de mest optimale lagerløsninger i sidste ende.

Vores leverandører er vores samarbejdspartnere

Hos Thanex går vi op i kvalitet, hvorfor vi også kun handler med andre, der har samme høje standard som os. Vi har eksempelvis sikret os eneretten på det danske marked til at levere kvalitetsprodukter fra nogle af Europas største producenter. Stow leverer enestående pallereoler, som sikrer dig optimal lagring af alle former for paller. Her har vi mulighed for både at levere statiske samt mobile pallereoler. I forlængelse af dette, tilbyder vi også hyldereoler og midireoler fra Stow.

Derudover forhandler vi også de anerkendte lagerautomater fra Hänel. De kan hjælpe dig med at automatisere processer. Produkterne bliver plukket og lagret hurtigere med hjælp fra de solide og smarte lagerautomater.

Vi handler med mange flere leverandører, så vi altid kan tilbyde det bedste på markedet.

Rådgivning i øjenhøjde

Der er mange grunde til, at du skal vælge os som din leverandør af lagerløsninger. Vi har Danmarks stærkeste rådgivere i firmaet og naturligvis de bedste produkter i rygsækken, når vi kommer ud til dig. Derudover er der ingen, der rådgiver som os. Vi tager udgangspunkt i dig og din dagligdag, så vi kan rådgive dig om måder, hvorpå du kan optimere den.

Thanex kommer desuden og leverer samt monterer din nye lagerløsning. Vi står altså bag dig hele vejen fra den spæde start på en ny lagerløsning til den sidste skrue er sat i.

Men det slutter ikke her, vi hjælper naturligvis med at efterse lageret årligt. Det betyder, at du kan være helt rolig, hvis der er sket en påkørsel. Vi kommer ud og efterser skaden og mulighederne for udbedring.

Hvad du mangler – har vi

Foruden de store løsninger, har vi også eget lager, hvor vi ligger inde med diverse små ting, som du ikke kan undvære. Så hvad enten du mangler en plastkasse til det store lager eller ønsker en reol eller 2, kan du selv tilkøbe det. Vi tilbyder alle former for lagerinventar i form af værkstøjsophæng, plastkasser, nethylder og sikkerhedstilbehør. ​

Mangler du en komplet lagerløsning eller et par pallereoler?

Vi rådgiver alle kunder med samme høje kvalitet, så hvad enten du er gør det selv-manden eller den store medicinalvirksomhed, kan du forvente den gode rådgivning hver gang. Du finder de forskellige større emner under lagerinventar, lagerreoler, lagerautomater m.fl.

Uanset hvad, kan du tage os med på råd, hvis du ønsker at dit lager skal kunne rumme, hvad det kræves, for at få din hverdag til at forløbe hurtigere og med mindre tidsspild. Du kan kontakte os på telefon 46 18 69 69 eller [email protected] – så vender vi tilbage hurtigst muligt. Hvad end man vælger, vil man komme i kontakt med en af vores dygtige konsulenter, som finder den bedste løsning til netop jeres lager eller værksted.​