MOBILE PALLEREOLER DER UDNYTTER PLADSEN OPTIMALT

Har din virksomhed brug for en pallereolsløsning, der udnytter pladsen optimalt? Så tag kontakt til os. Hos Thanex i Køge sælger vi løsningen Stow mobilreol-systemet, der anvendes, når du ønsker en kompakt lagring af paller som eksempelvis i frysehuse.

Med mobile pallereoler er du i stand til hurtigt at omstille dig og flytte de pallereoler, du end må have behov for i forhold til at allokere plads et andet sted. Det giver dig i høj grad en fleksibilitet, du bliver glad for, og du skal ikke bruge lige så mange ressourcer, som du givetvis skulle gøre, hvis du blot har konventionelle reoler, der er stationære.

FÅ MERE UD AF DIT LAGER MED MOBILE PALLEREOLER

Ved brug af mobile pallereoler øger du normalt dit lagers kapacitet med omkring 40-60 %, mens det i nogen tilfælde er helt op til 80 %.

Sagt med andre ord, du får langt mere ud af din lagerplads, hvilket betyder, at du kan håndtere langt flere paller. Reolkonstruktionen opstilles på vogne, der bevæger sig over gulvet på specielle skinner. Der kan plukkes paller med truck fra en eller flere gange i systemet.

Vognene kan forberedes til alle typer reoler - typisk mobile pallereoler, men også til gren-, midi- og specialreoler.​

Vogne

  • Længde op til 50 meter
  • Belastning op til 400 ton
  • Hastighed cirka 5 m/min

Reolerne

  • Kapacitet fra 8 til 40 ton pr. stige
  • Op til 1500 kg pr. palle

Sikkerhed

  • Anlæggene er godkendt efter seneste EN, IEC og FEM normer
  • CE-mærket
    ​- De mobile pallereoler kan også udføres som mobile grenreoler, eventuelt med teleskop udtræk. Download PDF​

Vælg kvalitet frem for alt

Når det kommer til mobile pallereoler, bør du aldrig gå på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder nogle af markedets bedste og mest solide løsninger, så du er sikret et godt og holdbart resultat. I og med at vi har mange års erfaring i branchen og har forhandlet, leveret og monteret en lang række forskelligartede løsninger til virksomheder i hele landet, er vi i stand til at rådgive dig og din virksomhed til den helt rigtige løsning til jeres behov.

God kvalitet holder længere og bedre, og ikke mindst bidrager det i den grad til sikkerheden, som naturligvis bør være i top. Vil du høre mere om dine muligheder for at få en fleksibel løsning, tager vores specialister gerne en snak med dig. Vi kan levere på relativt kort tid og samle det hele for dig, således at du er sikker på, at det er holdbart, og du ikke skal bekymre dig om noget andet end at benytte dine nye mobile pallereoler.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ PALLEREOLER I DAG

Vi ved, at enhver opgave er individuel, og tilbyder derfor den rette rådgivning, så du kan få den rigtige løsning. Har du spørgsmål om mobile pallereoler?

Så kontakt os på telefon 46 18 69 69 eller e-mail info@thanex.dk. Vi udarbejder gerne layout og giver naturligvis et uforpligtende tilbud.

pdf ikon Læs mere om mobile pallereoler (Åbner som pdf)

Udfyld formularen og HØR HVAD VI KAN TILBYDE!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Thanex A/S
​CVR: ​20135891

Kontakt

Telefon: ​46 18 69 69​
E-mail: info@thanex.dk​