LAGERREOLER OG HYLDEREOLER TIL ALLE TYPER VIRKSOMHEDER

PALLEREOLER, HYLDEREOLER, LAGERREOLER OG MIDI-REOLER TIL LAGERET

Søger du en kompetent udbyder af lagerreoler og hyldereoler, er vi specialister med mange års erfaring. Vi hjælper alle typer virksomheder i hele landet med at strikke den helt rigtige løsning sammen. Uanset om du sidder i en stor eller lille af slagsen, har vi løsninger til alle behov. Vi hører gerne, hvad du har af krav og ønsker, så vi sammen kan finde et passende setup.

Når du handler med os, kan du være sikker på, at du får solid rådgivning og ikke mindst lagerreoler i solid kvalitet, som skaber sikkerhed og tryghed. De er fremstillet af nogle af de bedste materialer og er konstrueret med hensigten at kunne holde de næste mange år. Vælg os, hvis du værdsætter en leverandør, der kan sit kram og har styr på sine løsninger.

​Hos Thanex i Køge leverer vi et stort udvalg af reoler til dit lager og vælger den løsning, som giver den bedste lagerindretning. Vi tilbyder blandt andet pallereoler, mobile pallereoler, stålreoler, mm. Vi hjælper med at tage et kig på din virksomhed og præsentere en række løsningsforslag, som vil kunne optimere jeres lagerplads. Det sparer dig tid samtidig med at vores lagerreoler er fremtidssikrede og af højeste kvalitet.

Grundig montering og installering

Har du ikke selv hverken lyst til eller kompetencerne til at montere og installere de leverede lagerreoler og hyldereoler, gør vi det hjertens gerne for dig. Vi har nogle dygtige fagfolk, som gerne leverer på stedet og sørger for at sætte det hele op, før de kører igen. Vi kan levere den store som den lille løsning samt varetage hele projektet. Så er du sikker på, at alt er forsvarligt sat op, og du ikke skal bekymre dig om noget som helst.

Vi er grundige i alle henseender og har fokus på dine medarbejderes sikkerhed. Vi tager vores arbejde meget alvorligt og måler os selv på din tilfredshed. Du kan derfor være ganske sikker på, at du får en optimal løsning, der lever op til dine krav, ønsker og behov. Tag os gerne med på råd, så vi kan hjælpe dig med at afklare, hvad du helt eksakt har brug for på netop din arbejdsplads.

HYLDEREOLER DER PASSER TIL DINE BEHOV

Vi har mere end 40 års erfaring, og vi kan derfor også tilbyde professionel og kyndig rådgivning, så du kan være helt sikker på, at få den helt rigtige løsning, der passer til dine behov, uanset om du skal bruge en hyldereol, lagerreol eller en helt tredje​.

KONTAKT OS OG FÅ EN PRIS PÅ HYLDEREOL OG MIDI-REOL

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller kunne du tænke dig en pris eller et uforpligtende tilbud på en lagerreol, er du mere end velkommen til at kontakte os.

​​

Du kan enten ringe til os på telefon 46 18 69 69 eller skrive til vores e-mail info@thanex.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Nedenfor kan du læse om de forskellige reolløsninger, vi blandt andet tilbyder til lagerhaller og lignende.

​Pallereoler

​Sikker og stabil konstruktion af pallereoler med flot finish fra Stow International. Pallereolsystemet omhandler et sortiment, der både kan benyttes i det lille lager eller det store højlager.​

Læs mere her

Dybdestablingsreoler

Udnytter lagerhallen optimalt for store mængder af ensartede varer. Leveres til alle typer paller - blot de er ens. Pallerne lagres kompakt bag hinanden på gennemgående bæreskinner.

Læs mere her

Gennemløbsreol

Pallegennemløb er den mest kompakte måde at lagre på, når der findes mange ens paller. Pallerne lagres i kanaler med rullebaner, så den forreste kan plukkes. Der kan lastes fra en eller begge sider.

Læs mere her

Mobile pallereoler

​Stow mobilreol system opstilles på vogne, der bevæger sig over gulvet på specielle skinner. Vognene kan forberedes til alle typer reoler og kapaciteten kan øges med helt op til 80 %.

Læs mere her

​Højlagre 

​Højlagre udføres for kranlagre eller smalgangtrucks, der gør at meget høje lagerbygninger kan indrettes bedst muligt. Til højlagre benyttes samme produktlinje som til konventionelle pallereoler.

Læs mere her

Stålreoler

​Stow stålreoler anvendes til opbevaring af smådele. De mange tilbehørsdele gør, at reolen er anvendelig til mange formål. Samtidig er systemet let at ændre eller udbygge til fremtidige behov.​

Læs mere her

Midireoler

Stow midireoler er et kvalitetsprodukt der er meget velegnede til voluminøse plukkevarer samt lette paller. Midireolsystemet er grundsten i flere former for opbevaring.

Læs mere her

Grenreoler

​Grenreoler anvendes typisk til opbevaring af lange emner såsom rør, stanggods og lignende. De kan leveres som enkelte eller dobbelte, malede eller galvaniseret og kan anvendes både inden- og udendørs.Læs mere her

Kassegennemløb 

​Kassegennemløb bruges når der skal lagres varer med høj omsætnings-hastighed, og hvor FIFO princippet er vigtigt. Gennemløbsrammer monteres i reoler med eventuelt bufferlager for paller ovenover.

Læs mere her

Dækreoler

Thanex har en række løsninger til opbevaring af dæk. Dækkene kan opbevares liggende eller stående efter ønske og vi kan tilpasse reolerne til forskellige størrelse dæk.

Læs mere her

Tilbehør

​Thanex lagerfører et stort sortiment af tilbehør til alle typer reoler. 

Sikkerhedstilbehør såsom: truckværn, stigebensbeskyttere samt nethylder kan findes på Thanex' webshop.

​​​Læs mere her

Udfyld formularen og HØR HVAD VI KAN TILBYDE!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Thanex A/S
​CVR: ​20135891

Kontakt

Telefon: ​46 18 69 69​
E-mail: info@thanex.dk​