LAGERAUTOMAT DER PASSER TIL DINE BEHOV

Hos Thanex i Køge finder du forskellige former for lagerautomater, så vi har mulighed for at dække vores kunders individuelle behov. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige lagerautomat, så du får den, der vil bidrage mest muligt til din arbejdsplads.

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige løsning til dig og din virksomhed, har vi mere end 40 års erfaring og har nogle yderst kompetente fagfolk, der kan rådgive og hjælpe dig. Vi har altid kunden i fokus, og vores udvalg af lagerautomater gør det nemmere for dine medarbejdere at udføre deres arbejde hurtigt og effektivt.

Når du vælger lagerautomat, er det vigtigt, at du vælger med kvalitet for øje. Vi forhandler udelukkende kvalitet, da vi er af den klare overbevisning, at det giver de bedste forudsætninger for en løsning, der holder i mange år. Nye automater kan hurtigt blive dyre, hvorfor du lige så godt kan erhverve nogle ordentlige fra start.

VI KAN HJÆLPE DIG MED VALG AF LAGERAUTOMAT

”Hvilken skal jeg så vælge?”, tænker du måske, og det kommer som nævnt an på dine behov. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning til dine lagerautomater og med vores mere end 40 års erfaring, er du sikret at blive vejledt at yderst kompetente folk.​

Ved køb af en lagerautomat sikrer du dig mod tyveri, mens du effektiviserer arbejdet betragteligt. Med de rigtige lagerautomater udnytter du desuden din lagerplads bedst muligt. Du kan læse meget mere om vores forskellige automater nedenfor.

Har du brug for at tale med en om de mange løsningsmuligheder, sender vi gerne en ekspert ud, som sammen med dig vil gennemgå de løsninger, vi har i porteføljen. 

Hensigten er selvfølgelig at imødekomme dine behov med afsæt i de arbejdsopgaver, der skal udføres. Og vi er uden tvivl specialisterne, der kan hjælpe. Så tag fat i os, når du har behovet eller blot ønsker en uforpligtende snak.

LAD OS LEVERE DEN RETTE LØSNING

Vi vil rigtigt gerne hjælpe dig med at udnytte din lagerplads optimalt, så dit arbejde bliver nemmere og mere effektivt, samtidigt med at du er beskyttet mod tyveri. 

Hos os kan du både få levering til døren, men også montering. Det er langt de færreste, der selv kan begå sig med fuld installering af en lagerautomat, hvorfor vi gerne gør det for dig. Vi har gjort det mange gange før, og du kan lige så godt bruge din tid der, hvor den er bedst brugt. Så gør vi det, vi er bedst til. Nemlig at servicere dig med nogle af de bedste lagerautomater på markedet netop nu. Lad os hjælpe dig til den rette løsning, så du får det bedste udgangspunkt for at kunne udføre dit arbejde.


Det er det, vi brænder for, så du skal aldrig tøve med at kontakte os. Vi hjælper kunder i hele landet med lagerautomater, du skal blot ringe til os på nummeret 46 18 69 69 eller skrive til vores e-mail info@thanex.dk.​

​HÄNEL LEAN-LIFT

​Hänel Lean-Lift ® er et High-Tech lagersystem, der sparer plads og tid på enklere og mere effektiv arbejdsgang. Varene lagres højdeoptimeret så spildplads undgås og lagerområdet udnyttes mere økonomisk.

Læs mere her

HÄNEL ROTOMAT

Hänel Rotomat Industri Paternoster udnytter loftshøjden fuldt ud og skaber op til 60% mere lagerkapacitet grundet det helt kompakte design. Med denne type lagerautomat bringes varerne til medarbejderen og ikke omvendt som på traditionelle lagre.

Læs mere her

HÄNEL LOCKOMAT

​Hänel Lockomat er den ideelle løsning, når man vil sikre sine varer mod tyveri og fejlpluk. Foran hylden er installeret nogle luger, der manualt eller automatisk åbner kun dét rum, hvor man skal plukke eller indlagre sine varer.

​​

Læs mere her

SOFTWARE

​Komplet software system sikrer den fulde udnyttelse af investeringen, så lagerstyringshåndteringen styres fuldt ud. Softwaren er forberedt på at modtage og sende data fra alle kendte systemer.

​​

Læs mere her

​SERVICE

​Thanex A/S har en velfungerende og landsdækkende serviceorganisation. Alle vores montører er dygtige og specialuddannede med mange års erfaring med montering, vedligeholdelse og service på lagerautomater.

Læs mere her

Udfyld formularen og HØR HVAD VI KAN TILBYDE!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Thanex A/S
​CVR: ​20135891

Kontakt

Telefon: ​46 18 69 69​
E-mail: info@thanex.dk​