Case studies

Lagerløsninger i alle formater

På denne side findes en række udvalgte casestories. Løsninger vi har leveret til en lang række virksomheder fra forskellige brancher. Vores store produktsortiment bliver fremvist i praksis og kan dermed give inspiration til, hvordan lignende indretning af lageret kunne være relevante for netop jeres virksomhed.

Vi er med vores 45 års erfaring eksperter i lagerindretning og kan skræddersy en løsning, der udnytter både kvadratmeter og varehåndtering. I vores case studies kan du komme med indenfor hos vores kunder og deres tilpassede lagerløsninger.

De nedenstående casestories er sorteret efter det benyttede lagerinventar.

Klik herunder på det specifikke lagerinventar for at hoppe ned til de pågældende casestories:

Mobile pallereoler

JN Spedition Øst A/S

Thanex har leveret mobile pallereoler til JN Speditions nye frysehus i Køge. I de mobile pallereoler er der plads til 8.448 EUR-paller. Anlægget består af 18 mobile vogne med en længde på 31 meter. Anlægget betjenes via fjernbetjeninger der er monteret i Deres trucks. Hver af de 18 mobile vogne kan lastes med op til 376 tons. Anlægget opfylder alle gældende regler for sikkerhed i mobile pallereoler. De mobile vogne er leveret med softstart, automatisk natstilling og styring af gangbelysning.

Læs hele casen her
Case studies med installation af mobile pallereoler i frysehus hos JN Spedition Øst