Vær fuldt funktionsdygtig når krisen er overstået

14.04.2020
Mange virksomheder ser et fald i deres salg, men vil samtidig så vidt muligt undgå fyringsrunder. Det leder til, at man vælger ikke at investere i virksomheden for at spare penge. En plan, som umiddelbart lyder fornuftig, men som kan lede til, at krisen varer længere tid end den ellers kunne.

Pallereoler

Vær klar når krisen er overstået

Statsminister Mette Frederiksen har meldt ud, at vi allerede kort efter påske småt og forsigtigt kan begynde at genåbne landet. Hvad betyder det for virksomheder? At det hele vender tilbage til hvordan det var før corona? Næppe. Men det kan betyde, at vi i Danmark ser et øget salg og produktion på tværs af landet.

Selvom vi oplever udfordringer i denne tid, grundet Covid-19, er vi hos Thanex parat til at hjælpe vore kunder.

Hos Thanex er vi meget ansvarsbevidste. Vi følger hele tiden myndighedernes henstillinger og anbefalinger og har endvidere udarbejdet en procedure, der mindsker risikoen for smitte af jeres medarbejdere og samtidig kan sikre en hurtig installation.

Ved store økonomiske kriser igennem tiden har man gennemsnitligt set et aktiefald på 34% på aktiemarkedet, hvorefter markedet stiger igen og når nye højder, ifølge en præsentation opført af Lars Tvede, som er en anerkendt entreprenør og investor. Denne bund – faktisk 36% fald – ramte de danske aktier for cirka tre uger siden og man har siden set en stigning på aktiekurserne, en udvikling som Lars Tvede forventer fortsat vil stige på sigt.

Vis handlekraft, ansvar og lederskab og vær klar når Danmark er klar. Investorerne er klar til at investere i virksomhederne i Danmark. Hvis du selv investerer i lageret, kan du sikre en optimal drift – så kan I få klargjort og sendt endnu flere ordrer end før og mindske tab som følge af denne krise.

Med venlig hilsen,
Adm. direktør Dorthe Madsen

Kontakt os i dag

Vi står klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Thanex kan kontakte os på telefon 46 18 69 69 og på e-mail [email protected], så finder vi sammen en løsning til netop deres virksomhed.