Fængende nyhedsoverskrift

Kniber det med pladsen på gulvet, er det ideelt at bygge i højden i stedet for at forsøge at allokere mere plads. Her kan Thanex rådgive jer og bidrage med en pallereol, som har de niveauer, der gør, at du kan bygge et smart og effektivt set-up i din virksomhed. Med en pallereol fra Thanex har du altid ekstra plads, du kan benytte dig af – og der er ikke ting på gulvet, der hverken fylder uhensigtsmæssigt eller giver sikkerhedsproblemer.

Pallereol giver mere plads på gulvet

Vi har gennem årene arbejdet sammen med større og mindre virksomheder. Det er dog især virksomheder med større lager og/eller produktion, der benytter sig af vores mange forskelligartede reolløsninger, men vi kan imødekomme stort set alle forespørgsler og tilpasse os den enkelte virksomheds behov.

Nyheder

Nyhedsoverskrift

september 24th, 2019|

Fængende nyhedsoverskrift Kni [...]

Fængende nyhedsoverskrift

september 24th, 2019|

Fængende nyhedsoverskrift Kni [...]