Sikkerhed og Service

​Thanex Service giver dig sikkerhed på lageret. 


Hvert år sker der desværre mange ulykker på arbejdspladserne med alvorlige skader til følge, fordi sikkerheden på mange lagre ikke er optimeret. Ulykker kan minimeres, hvis virksomhederne overholder de lovpligtige reoleftersyn, der er beskrevet i arbejdstilsynets §1109 samt DS/EN normer gældende for det danske marked.

Thanex Service har mere end 25 års erfaring med screening af de danske lagre.

Se vores udvalg af sikkerhedstilbehør til lageret.

Regulativer i.h.t. arbejdsmiljø lovgivningens §1109:

1.2. Pallereoler skal fortløbende kontrolleres, hvad angår påkørselsskader, sikringer m.m., som kan påvirke pallereolens bæreevne.

1.3. Periodisk kontrol bør foretages mindst hver 12. måned og her skal pallereoler kontrolleres af en sagkyndig, så de til stadighed er i overensstemmelse med leverandørens anvisninger.

1.4 . Ved flytning af bærelag (bærebjælker) eller anden ombygning kontrolleres det, at leverandørens anvisninger er blevet overholdt.

Man bør altid kontakte reolleverandøren, inden flytning af bærelag foretages.

Gældende DS/EN Normer for det danske marked:

DS/EN-15512: Indeholder principper og data for dimensionering og fremstilling af pallereolkomponenter herunder krav til sikkerhedsfaktorer.

DS/EN-15620: Specificerer tolerancer, deformationer og afstande i forbindelse med projektering, opstilling og brug af pallereoler med henblik på at give optimal sikkerhed i reolerne. Normen omfatter alene pallereoler i enkelt dybde i forbindelse med brug af gaffeltruck eller stabler og eksempelvis ikke reoler til dybdestabling, gennemløb eller kranbetjening.

DS/EN-15629: Omhandler krav til planlægning, specificering, projektering, dimensionering og montering af pallereoler.

DS/EN-15635: Omhandler anvendelse og vedligeholdelse af pallereoler herunder krav til mærkning SS-EN 15512, SS-EN 15620, SS-EN 15629 og SS-EN 15635.​​

Brochurer der kan downloades:

Kontakt Thanex Service og få styr på sikkerheden.

​Ring til os i dag på 46 18 69 69​ eller udfyld nedenstående formular.  

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thanex A/S | Theilgaards Alle 17 | 4600 Køge | Telefon 46 18 69 69 | E-mail info@thanex.dk