Lagerautomat der passer til dine behov

Hos Thanex i Køge finder du forskellige former for lagerautomater, så vi har mulighed for at dække vores kunders individuelle behov. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige lagerautomat, så du får den, der vil bidrage mest muligt til din arbejdsplads.

Vi kan hjælpe dig med valg af lagerautomat

”Hvilken skal jeg så vælge?”, tænker du måske, og det kommer som nævnt an på dine behov. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning til dine lagerautomater og med vores mere end 40 års erfaring, er du sikret at blive vejledt at yderst kompetente folk.​

Ved køb af en lagerautomat sikrer du dig mod tyveri, mens du effektiviserer arbejdet betragteligt. 

Med de rigtige lagerautomater udnytter du desuden din lagerplads bedst muligt. Du kan læse meget mere om vores forskellige automater nedenfor.

Lad os levere den rette løsning

Vi vil rigtigt gerne hjælpe dig med at udnytte din lagerplads optimalt, så dit arbejde bliver nemmere og mere effektivt, samtidigt med at du er beskyttet mod tyveri. 

Det er det, vi brænder for, så du skal aldrig tøve med at kontakte os. Vi hjælper kunder i hele landet med lagerautomater, du skal blot ringe til os på telefon 46 18 69 69 eller skrive til vores e-mail info@thanex.dk.​

​Ring til os i dag på 46 18 69 69​ eller udfyld nedenstående formular.  

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thanex A/S | Theilgaards Alle 17 | 4600 Køge | Telefon 46 18 69 69 | E-mail info@thanex.dk